Gemeente Amsterdam

Er zijn genoeg redenen waarom je zou kiezen voor een werkplek op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. De meest creatieve en inspirerende werkomgeving van Amsterdam. Volop ontmoetingsplekken die ons soort mensen met elkaar verbindt en waar het prima vergaderen is. Uitstekend bereikbaar voor iedereen, alhoewel de automobilist voor de deur inmiddels ook moet betalen aan de parkeermeter. Hoe amsterdams wil je zijn.

De mooie lichte containers van Eva staan middenin deze oase van energie. De 3 containers zijn voorzien van de nodige zaken als stoelen en tafels, stroom, electriciteit en water. Er is een wc, klein keukentje met bestek, kopjes koffiezetapparaat en een koelkast aanwezig.  Binnen het hele NDSM gebied kun je jezelf helemaal voorzien van een sluitend wifi netwerk waardoor je altijd bereikbaar bent. Wat wil je nog meer op minder dan een kwartiertje met het pontje van het Centraal Station.

Wij hebben hier met 8 personen, in een periode van vier maanden, drie weken mogen werken aan de leergang “Nieuwe Wibaut’ van de gemeente Amsyerdam. Het was direct duidelijk dat dit een nieuwe ervaring zou worden. Hier wordt gewerkt, hier proef je de energie en de creativiteit in een sfeer die verwijst naar een historie van de scheepsbouw. Hier konden we ongestoord ons gang gaan. Werken in alle rust als dat nodig is en voldoende afleiding als het moment daar om vraagt. Een leuke periode die we samen met Eva op een feestelijke manier hebben afgesloten. We zullen haar, en NSDM en de zeecontainers, nog vaak missen.